Nybakat bröd, förbättring!
Godmorgon!
Mums deluxe!

Bild 1 innan gräddning och bild 2 efter. Mycket nöjd :)
Var uppe redan kl sju imorse, gott om tid innan kvällsjobb mao :) det gillas!
Åt en god frukost i form av min hemmagjorda rabarberkräm, bröd med rökt kyckling och brieost samt en sojalatte!

Passade även på att baka nytt bröd då mitt förra var på väg att ta slut! Gjorde om lite i mitt tidigare recept och det här vart mycket bättre! De vart fluffigare och inte alls så kompakta som tidigare!
Bröd (8st efter delning)
7ägg
1/2 msk vitvinsvinäger
3msk kokosmjöl
2 msk fibrex
1dl pofiber
1/2krm bikarbonat
1tsk bakpulver
1msk fiberhusk
Gör såhär:
Vispa ägg med vitvinsväger fluffigt. Ju fluffigare desto bättre!
Blanda de torra ingredienserna och blanda ner i äggsmeten. Forma fyra bullar och platta till dem (gör dem ej för tjocka men tillräckligt för att det ska gå att dela dem på hälften)
In med dem i ugnen på 225 grader i ca tio minuter. Låt dem sen vila på galler tills de svalnat något. Skär dem på mitten!
Jag rostar alltid mina, med fibrex i vart de mer lika rostbröd i konsistensen jämfört med utan. De här går även att använda som tex hamburgerbröd.

Bild 1 innan gräddning och bild 2 efter. Mycket nöjd :)