Förresten!
Pastan jag skrev om två inlägg ned vart otroligt god! Tyvärr vart den, som jag skrev och misstänkte, alldeles för tjock då jag inte hade ork eller lust att kavla ihjäl mig. Nästa gång får jag dock hitta den orken ;) ytterligare ett problem med pastan var att den väldigt lätt klumpade ihop sig och blev till en enda klump när man värmde den för länge. Nästa gång lägger jag in den i micron när det andra nästan är klart. I övrigt var den som sagt helt klart väldigt ätbar! Den var så pass bra att jag till och med glömde att fota!
Rättikagratängen däremot slängde jag.. Den hade idag fortfarande den där bittra, beska smaken. Urk! Fick tips om att koka den längre innan den ska in i ugnen, så idag har jag gjort ett nytt försök. Den står för tillfället i ugnen och göttar till sig. Vet inte hur länge den kommer bli kvar där inne. Jag har tappat räkningen av tiden sen länge tillbaka, den blir ju aldrig mjuk?! Snart ska jag titta till den igen, spännande att se om smaken blev annorlunda med kokning innan!