Lchf pizza
Jag gjorde nog den godaste LCHF pizzan idag till middag med en pizzabotten som vart så nära perfekt den kunde komma! Jag hade lätt kunnat äta ihjäl mig!

Redo för gräddning
LCHF PIZZAbotten
4 ägg
1dl grädde
0,75dl kokosmjöl
0,5dl mandelmjöl
1msk fiberhusk
1tsk bakpulver
1,5dl riven ost
salt
vispa äggen tillsammans med grädden. Blanda de torra ingredienserna väl och häll sedan över i ägg/gräddblandningen. Rör väl. Låt svälla i cirka fem minuter.
baka ut degen på en plåt, använd plastfolie mellan deg och kavel (omöjligt annars!) grädda i ugnen på 200grader i cirka 15 minuter.
Fixa den fyllning du vill ha på. Jag gjorde en tomatsås på en burk hela tomater (mints kh i hela tomater på burk) som jag mixade tillsammans med svartpeppar samt lök- och vitlökskrydda. Ovanpå det la jag rökt kyckling i skivor, salami och champinjoner. Toppade pizzan med goudaost (kärlek till den!) och ädelost (ÄNNU MER kärlek!!)
grädda på 250grader tills osten ser perfekt ut (cirka tio minuter)
Serverade pizzan tillsammans med babyspenat och en klick bearnais. Åh så gott det blev!!

